Housekeeping

Hotel- en recreatiepark schoonmaak

Hoeveel sterren een hotel of park ook heeft; de schoonmaakmedewerker zorgt ervoor dat ze stralen. Hotelschoonmaakwerkzaamheden en hospitality zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om de kleinste details te standaardiseren zonder flexibiliteit en klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

 

Hospitality in hotels en parken vereist deskundige en gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingericht projectorganisatie. Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Aangesproken worden met een glimlach, een luisterend oor en een attent gebaar.

 

Wij werken met een kwaliteitscontrole systeem gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het voorzien van de hygiëne behoefte. Deze omvangrijke ervaring en deskundigheid is samengebracht  in een gespecialiseerde divisie. De specialisten kunnen op basis van de beste producten, kwaliteitsystemen en opleiding oplossingen bieden voor al uw afdelingen.

 

Wij komen graag uw op locatie om u vrijblijvend te adviseren. Ook is het mogelijk om een gratis kwaliteitsmeting te laten verrichten en na te evalueren.

 

 

Ben jij een doorzetter, een aanpakker én is positiviteit als een tweede natuur voor jou??

Bel dan direct 0223 - 690222 want, voor een hotel in Den Helder zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de hotelkamers. In de functie van Kamermeisje / Kamerjongen ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Daarnaast zorg je voor het schoonmaken van het meubilair, het stoffen en stofzuigen van de kamers en het aanvullen van de service items.

De werktijden zijn tussen half 10 en 14.00 uur.