SCHOONMAAKPRODUCTEN

Schoonmaakmiddelen neemt Optimaal Schoonhouden alleen af bij gerenommeerde leveranciers.

Alle machines die worden verkocht en waarmee de Optimaal Groep werkt, voldoen aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid en milieu.

 

Schoonmaakmiddelen zijn stuk voor stuk milieusparende producten waarvan de verpakking is voorzien van etiketten met duidelijke voorschriften op het gebied van onder meer gebruik, dosering en veiligheid.

Balen toiletpapier of dozen handdoekjes, alles waar uw organisatie behoefte aan heeft wordt voor een vriendelijke prijs geleverd en op uw adres afgeleverd!

 

Al deze aspecten, in combinatie met uitstekend opgeleid personeel, staan garant voor een zeer veilige, milieusparende en doeltreffende bedrijfsvoering.

EEN OPTIMAAL RESULTAAT

De Optimaal Schoonhouden verzorgt hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Wij streven naar de continuïteit van een solide landelijke organisatie  met de flexibiliteit van een lokaal bedrijf. Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk.

 

Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Hospitality vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie.  Wij coachen onze medewerkers om het visitekaartje van uw organisatie te zijn.

 

Onze afdeling kwaliteit draagt zorg voor alle benodigde metingen conform de standaard in Nederland, de VSR-KSR metingen. Zo borgen wij primair het schoonmaakproces en optimale kwaliteit- en servicebeleving; U bent verzekerd van een schone omgeving voor uw medewerkers en gasten.

 

Optimaal biedt zijn diensten aan tegen een zeer  goede prijs kwaliteit verhouding.