SPECIALISTISCHE REINIGING

Hoeveel sterren een hotel of park ook heeft; de schoonmaakmedewerker zorgt ervoor dat ze stralen. Hotelschoonmaakwerkzaamheden en hospitality zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om de kleinste details te standaardiseren zonder flexibiliteit en klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

 

Hospitality in hotels en parken vereist deskundige en gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingericht projectorganisatie. Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Aangesproken worden met een glimlach, een luisterend oor en een attent gebaar.

 

Wij werken met een kwaliteitscontrole systeem gebaseerd op jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het voorzien van de hygiëne behoefte. Deze omvangrijke ervaring en deskundigheid is samengebracht  in een gespecialiseerde divisie. De specialisten kunnen op basis van de beste producten, kwaliteitsystemen en opleiding oplossingen bieden voor al uw afdelingen.

 

Wij komen graag uw op locatie om u vrijblijvend te adviseren. Ook is het mogelijk om een gratis kwaliteitsmeting te laten verrichten en na te evalueren.

EEN OPTIMAAL RESULTAAT

De Optimaal Schoonhouden verzorgt hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Wij streven naar de continuïteit van een solide landelijke organisatie  met de flexibiliteit van een lokaal bedrijf. Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk.

 

Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Hospitality vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie.  Wij coachen onze medewerkers om het visitekaartje van uw organisatie te zijn.

 

Onze afdeling kwaliteit draagt zorg voor alle benodigde metingen conform de standaard in Nederland, de VSR-KSR metingen. Zo borgen wij primair het schoonmaakproces en optimale kwaliteit- en servicebeleving; U bent verzekerd van een schone omgeving voor uw medewerkers en gasten.

 

Optimaal biedt zijn diensten aan tegen een zeer  goede prijs kwaliteit verhouding.