VACATURES

Ben jij een doorzetter, een aanpakker én is positiviteit als een tweede natuur voor jou??

Bel dan direct 0223 - 690222 of mail je cv naar info@optimaalschoonhouden.nl want, voor diverse klanten in zowel Den Helder, Texel, Julianadorp, Callantsoog als Bergen aan Zee zijn wij op zoek naar schoonmaakmedewerkers.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de hotelkamers, apartementen & vakantiewoningen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opmaken van de bedden, het verwisselen van het beddengoed, dekens en spreien. Daarnaast zorg je voor het schoonmaken van het meubilair, het stoffen en stofzuigen van de kamers en het aanvullen van de service items.

De werktijden zijn tussen 09.00 en 15.00 uur.

EEN OPTIMAAL RESULTAAT

De Optimaal Schoonhouden verzorgt hoogwaardige reguliere schoonmaakdiensten voor kantoren, bedrijfsgebouwen, industriële ruimtes, scholen en openbare gebouwen. Wij streven naar de continuïteit van een solide landelijke organisatie  met de flexibiliteit van een lokaal bedrijf. Schoonmaken is meer dan ooit vakwerk.

 

Onze medewerkers besteden voortdurend aandacht aan details met een groot gevoel voor hospitality. Hospitality vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen en een flexibel ingerichte projectorganisatie.  Wij coachen onze medewerkers om het visitekaartje van uw organisatie te zijn.

 

Onze afdeling kwaliteit draagt zorg voor alle benodigde metingen conform de standaard in Nederland, de VSR-KSR metingen. Zo borgen wij primair het schoonmaakproces en optimale kwaliteit- en servicebeleving; U bent verzekerd van een schone omgeving voor uw medewerkers en gasten.

 

Optimaal biedt zijn diensten aan tegen een zeer  goede prijs kwaliteit verhouding.

Sollicitatieformulier

Geslacht

Ervaring

In bezit van rijbewijs

Schoonmaakdiploma